• Valomainokset

    Laadukkaat ja energiatehokkaat valomainokset sisälle ja ulos.

Mainos

Valomainokset

Jopa 10 vuoden takuulla

 

Suunnittelemme, valmistamme sekä asennamme asiakkaan toiveiden mukaan valomainokset sisälle ja ulos. Kysy myös olemassa olevan mainoksesi kunnostuspalvelustamme.

 

Meiltä saat irtokirjain valomainokset, taustavalaistut valomainokset, kaksisuuntaiset eteen ja taaksepäin valaisevat valomainokset, laatikkovalomainokset jne. Valmistamme myös telineet, kiinnikkeet sekä tukirakenteet valomainoksille.

 

Jos valmista tiedostoa ei ole saatavilla tai sinulla ei ole tiedostojen valmistamiseen tarvittavia ohjelmia, voimme suunnitella valomainokset alusta loppuun saakka.

Lähestymme vuoden pimeimpiä aikoja. Valomainonnan merkityksellisyys kasvaa. Toimivat ja siistit valomainokset erottuvat vain osin toimivista ja/tai likaisista mainoksista.

 

Tiedäthän että A-mainos Oy on myös valomainonnan osaava ammattilainen. Meiltä saat nykyisille valomainoksillesi niiden tarvitsemat vuosihuollot. Pesemme ja kunnostamme kaiken tyyppisiä ja kokoisia valomainoksia vuosien kokemuksella.

 

Pyydä arvioimme nykyisten valomainostesi vuosihuollosta. Ja mikäli tarpeesi on kokonaan uusi mainos, niin senkin saat meiltä kilpailukykyisin hinnoin.

Tilausvaihtoehdot

Kotelovalomainokset

Irtokirjainvalomainokset

Kisällinkyltti

Opasteet

Valomainostuotteet,- ja palvelut räätälöimme aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tavoitteenamme on luoda yrityksellesi virheetön ja näkyvä julkisivu joka huomataan! Käytämme valomainoksissa laadukkaita materiaaleja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Myönnämme valomainosten LED-komponenteille 5 vuoden takuun!

Painokelpoinen tiedosto

 

Aineiston voi toimittaa meille sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona, mutta muutkin tiedostomuodot käyvät. Värit cmyk tai rgb. Muistathan leikkausvarat.

Töitämme