• Asennus, poisto ja huolto

Mainos

Asennus, poisto ja huolto

Poistamme vanhat auto-, mainos- ja ikkunateipit tehokkaasti ja turvallisesti.

 

Teippien poisto tapahtuu aina mekaanisesti ja käytämme poistossa teipinpoistolastoja sekä liimanpoistoainetta. Liimanpoistoaineet ovat lähes hajuttomia. Tarjouksen teippien poistosta tehdään jos tiedetään likimääräiset mitat ja valokuva, joista kalvo on poistettava.

Ennen Jälkeen

ASENNUS

HUOLTO

POISTO

Vanhojen tarrapintojen poistaminen voi olla hankalaa, mutta onneksi on olemassa useita tapoja, joilla voit helpottaa tarrapintojen poistamista. Tässä on muutamia menetelmiä, joita voit kokeilla:

 

  1. Lämmitä tarrapintaa: Lämmitä tarrapintaa hiustenkuivaajalla tai kuumalla ilmapuhaltimella. Lämmitetty tarrapinta pehmentää liimaa ja helpottaa sen poistamista.
  2. Käytä kuuma-ainetta: Käytä kuuma-ainetta, kuten höyrylaivaa tai höyrypuhdistinta. Kuuma höyry irrottaa tarrapinnan liiman ja helpottaa sen poistamista.
  3. Käytä liuottimia: Voit käyttää liuottimia, kuten esimerkiksi tärpättiä, alkoholia tai etikkaa, jotka auttavat liuottamaan tarrapinnan liimaa.
  4. Käytä terävää esinettä: Voit käyttää terävää esinettä, kuten esimerkiksi lastaa, veistä tai kaavinrautaa, tarrapinnan varovaiseen raaputtamiseen. Varo kuitenkin naarmuttamasta pintaa.
  5. Käytä tarranpoistoainetta: Käytä tarranpoistoainetta, joka on suunniteltu erityisesti tarrapintojen poistamiseen. Tarranpoistoaineet löytyvät yleensä rautakaupoista tai autotarvikeliikkeistä.

 

Ennen tarrapinnan poistamista on tärkeää tarkistaa, että poistomenetelmä ei vahingoita pintaa tai jätä jälkiä. Kokeile ensin poistomenetelmää pienellä alueella varmistaaksesi, että se toimii halutulla tavalla.

 

Jos tarvitsette apua vanhojen tarrojen tai mainosten poistossa, olemme valmiita auttamaan teitä. Ottakaa yhteyttä!

Töitämme