• Mainoskyltit

    Kestävää näkyvyyttä yrityksille

Mainos

Mainoskyltit

Levytulosteet sisä- ja ulkotiloihin.

 

Mainoskylttien valmistuksessa käytämme kuhunkin kohteeseen parhaimmin sopivia laadukkaita kestäviä materiaaleja kuten:

 

  • Akryylilevyt
  • Alumiini - ja metallikomposiittilevyt
  • Pvc-levyt (Polyvinyylikloridi)
  • Lasilevyt
  • BIP

Jos valmista tiedostoa ei ole saatavilla tai sinulla ei ole tiedostojen valmistamiseen tarvittavia ohjelmia, voimme suunnitella mainoskyltit alusta loppuun saakka.

Mikä sopiva sinulle?

Alumiini-Polyeteenikomposiitti paneeli

Alumiini-Polyeteenikomposiitti paneeli – on kolmikerroksinen materiaali, jossa polyeteeni on päällystetty molemmilta puolilta 0,2 mm paksulla alumiinille. Polyeteeni materiaalin etuja ovat sen keveys ja työstettävyys. Alumiinipinnat tuovat tarvittavan jäykkyyden ja täydellisen pinnan tasaisuuden.

 

Paneelin paksuus on 3 mm. Materiaalin lujuuden ja paksuuden ansiosta pinta on käytössä erittäin pitkäikäinen. Paneelien maksimikoko on 3000 x 1500 mm.

Lasilevyt

Lasi antaa luovuuden suhteen uskomattoman paljon vapautta perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Räätälöimme lasin tilasi sopivaksi. Voit käyttää lasipaneelissa omaa valokuvaasi tai valita jonkin tietokantamme vaihtoehdoista.

 

Lasi on karkaistu. Sen paksuus on 3-10 mm. Materiaalin ja paksuuden ansiosta pinta on käytössä erittäin pitkäikäinen. Lasipaneelien maksimikoko on 4200 x 1500 mm. Voit itse päättää sinulle sopivimman koon.

Akryylilevyt

Akryylit ovat UV:n kestäviä ja soveltuvat ulko- ja sisäkäyttöön. Akryyli soveltuu erityisen hyvin kohteisiin missä halutaan korvata lasi kevyemmällä tuotteella ja se on kirkkaampaa, kevyempää ja iskunkestävämpää kuin lasi. Saatavilla myös värillisiä levyjä.

 

Paneelin paksuus on 2, 3, 4, 5 tai 6 mm. Paneelien maksimikoko on 3050 x 2050 mm.

Pvc-levyt (Polyvinyylikloridi)

PVC on kevyt vaahdotettu levy, jonka sileät pinnat soveltuvat painamiseen, maalaamiseen, teippaukseen tai suoratulostukseen. Levy ei ime kosteutta ja sitä on helppo työstää esim. sahaamalla, poraamalla ja liimaamalla. PVC soveltuu käytettäväksi muun muassa opasteisiin, myymälä- ja messumainontaan ja veneteollisuuden kosteutta kestäviin osiin.

 

Paneelin paksuus on 5,10 tai 19 mm. Paneelien maksimikoko on 3050 x 1560 mm.

Lisää tietoa

 

Lasi antaa luovuuden suhteen uskomattoman paljon vapautta perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Räätälöimme lasin tilasi sopivaksi.

Voit käyttää lasipaneelissa omaa valokuvaasi tai valita jonkin tietokantamme vaihtoehdoista.

Lasi on karkaistu. Sen paksuus on 3-10 mm. Materiaalin ja paksuuden ansiosta pinta on käytössä erittäin pitkäikäinen. Lasipaneelien maksimikoko on 4200 x 1500 mm. Voit itse päättää sinulle sopivimman koon.

Painokelpoinen tiedosto

 

Aineiston voi toimittaa meille sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona, mutta muutkin tiedostomuodot käyvät. Värit cmyk tai rgb. Muistathan leikkausvarat.

Töitämme