• logopainatus

    Mainosta yritystä logolla

Paino

Logopainatukset ja brodeeraukset

Siirtokuvat

 

Siirtokuvat ovat kuvia, jotka on valmistettu erityisellä painotekniikalla ja jotka voidaan siirtää vaatteisiin tai muihin pintojen, kuten kankaiden, lasin tai keramiikan, päälle lämmön ja paineen avulla. Kun siirtokuvaa lämmitetään tarpeeksi kuumaksi, se sulaa ja tarttuu pinnalle, jolloin siirtokuvan kuva siirtyy pinnalle.

 

Vaatekuvioina siirtokuvat ovat yleisiä lastenvaatteissa ja urheiluvaatteissa. Niitä käytetään myös usein mainostarkoituksiin, kuten esimerkiksi sponsorilogoja sisältävissä urheiluvaatteissa.

 

Siirtokuvat voivat olla yksinkertaisia ​​kuvioita, kuten tekstiä tai yksivärisiä logoja, tai ne voivat olla monimutkaisempia kuvioita ja kuviointeja. Ne voivat olla myös eri kokoisia ja muotoisia ja sisältää erilaisia ​​värejä.

 

Siirtokuvat vaatteiden päällä ovat yleensä kestäviä ja helppoja käyttää, mutta niiden kesto riippuu käyttötavasta ja pesukertojen määrästä. Ne ovat yleensä edullisempia kuin esimerkiksi brodeeratut tai painetut vaatteet.

Brodeeraukset

 

Brodeeraus on vaatteen, tekstiilin tai muun materiaalin koristeluun tarkoitettu menetelmä, jossa käytetään neulaa ja lankaa. Brodeeraus on menetelmä, jossa kuvio tai teksti kirjotaan neulalla ja langalla kankaan pintaan. Brodeeraus voi olla yksivärinen tai monivärinen, ja siinä käytetään yleensä erilaisia ​​lankalajeja, kuten puuvillaa, silkkiä, villaa tai metallilankaa.

 

Brodeerattuja kuvioita käytetään usein vaatteiden, laukkujen, lakanoitten ja muiden kodintekstiilien koristeluun. Ne ovat yleisiä myös logona yritysten mainostarkoituksessa esimerkiksi työvaatteissa, esiliinoissa tai muissa yritystekstiileissä.

 

Brodeeraus on kestävä ja laadukas koristelumenetelmä, joka kestää hyvin pesua ja kulutusta. Brodeerattuja kuvioita voidaan suunnitella monimutkaisiksi ja yksityiskohtaisiksi, jolloin ne voivat olla hyvin näyttäviä ja koristeellisia.

 

Brodeeraus voidaan tehdä käsin tai koneella. Koneellinen brodeeraus on nopeampaa ja tarkempaa, mutta käsin tehty brodeeraus on usein arvostetumpaa ja ainutlaatuisempaa.

Logopainatukset

 

Logopainatus vaatteissa on menetelmä, jossa yrityksen logo tai muu kuvio painetaan vaatteeseen käyttäen erilaisia ​​painomenetelmiä. Logopainatus on yleinen tapa brändätä yrityksen vaatteita tai mainostaa yrityksen tuotteita tai palveluita.

 

Logopainatusta voidaan tehdä erilaisilla menetelmillä, kuten silkkipainatuksella, lämpösiirtopainatuksella, digitaalisella painatuksella tai flex- tai flock-painatuksella. Jokaisella menetelmällä on omat etunsa ja haittansa, ja valinta riippuu usein vaatteen materiaalista, logon koosta ja muusta suunnittelusta.

 

Logopainatus vaatteissa on kestävä ja helppo tapa brändätä yrityksen tuotteita. Se antaa yritykselle mahdollisuuden saada näkyvyyttä ja mainontaa, kun logo näkyy vaatteen käyttäjien ja yleisön silmissä. Lisäksi logopainatusta voidaan käyttää henkilökunnan yhtenäisenä pukeutumisena, joka luo ammattimaisen vaikutelman yrityksestä.

 

On tärkeää valita laadukkaita vaatteita ja hyvä painomenetelmä varmistaakseen, että logopainatus pysyy kestävänä ja laadukkaana pitkään.

Painokelpoinen tiedosto

 

Aineiston voi toimittaa meille sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona, mutta muutkin tiedostomuodot käyvät. Värit cmyk tai rgb. Muistathan leikkausvarat.

Töitämme