• A-Mainos Oy

    A-Mainoksen palvelut ovat saatavilla Suomessa 2 eri paikkakunnalla.

YHTEYSTIEDOT

Helsingin palvelupisteessä tästä 2020 vuodesta lähtien yrityksellämme ei ole omia parkkipaikkoja. Parkkeeraminen on mahdollista vain kahdeksi tunniksi (huom! parkkiekko). Aidan vieressä on siitä mainitseva liikennemerkki. Meidän ovessa on asiakasmuistutus parkkikiekosta! Maksullinen parkkipaikka oli tehty kaupungin kehotuksesta.
Emme kanna vastuuta, jos asikas unohtaa parkkikiekon laittamisen.

AUKIOLOAJAT

Tuusulan palvelupiste

Ma-Pe  9.00 – 16.00

La-Su  12.00 - 15.00
Sekä muutoin sopimuksen mukaan.

Sulantie 7 F

00430, Tuusula

Helsingin palvelupiste

Ma-Pe  9.00 – 16.00
La-Su  Sekä muutoin sopimuksen mukaan.

Linnanrakentajantie 6

00810, Helsinki

OTA YHTEYTTÄ

Meillä on liikkuva työ, joku meistä voisi olla on toimistolla tai asiakkaan tilauksella,  mutta aina voitte ottaa yhteyttä joko soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai käyttämällä meidän netti-sivun yhteydenottolomaketta.

Laskutustietomme

Y-tunnus: 2761740-6

Verkkolaskut:

OVT: 003727617406
Operaattori: OKOYFIHH

Pdf-laskut sähköpostitse:

info@amainos.fi

Reklamaatiolomake

Olette velvollinen tarkistamaan palvelun heti palvelua vastaanotettaessa.

 

Tämän jälkeen on otettava viipymättä yhteys A-Mainos Oy asiakaspalveluun. Mikäli kalvolla ja työ on takuuta koskevien ehtojen mukaisesti virheellinen, tulee tästä ilmoittaa mahdollisimman pian asiakaspalveluun.

 

Reklamaatiolomake ja kuvat virheen todistamiseksi on palautettava. A-Mainos Oy ei ole velvollinen korvaamaan virhettä, mikäli ei noudateta ohjeita tummennuksen/ teippauksen jälkeen tai jos asiakkaalla ei ole esittää kuittia tai muuta ostotodistusta tuotteen ostosta.

ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme yhteensopivaksi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja siihen liittyvän lainsäädännön kanssa.