• Valokuvatapetit

  Valokuvatapeteilla persoonallinen ilme.

Sisustus

Valokuvatapetit

Monia uusia tapoja sisustaa ja uudistaa kotisi, keittiösi, baarisi, ravintolasi - ainutlaatuisesti, ilman suuria investointikuluja.

 

 • Valokuvatapettimme valmistetaan kestävästä ja laadukasta materiaalista.
 • Valokuvatapettimme ovat itseliimautuvia ja täten niiden asennus seinään on helppoa ja nopeaa.
 • Käyttämämme painoväri ei sisällä nikkeliyhdisteitä, jotka WHO on todennut syöpää aiheuttaviksi.

Wall Fleece Classic 150g - Itseliimautuva

Tapetit tai Tapetointi - edut:

 

 1. Monipuolisuus: Tapetit ovat saatavilla laajassa valikoimassa erilaisia värejä, kuvioita ja tekstuuria. Tämä antaa sinulle enemmän luovaa vapautta sisustuksen suunnittelussa ja voit valita sopivan tyylin kodin eri huoneisiin.
 2. Helppo asentaa: Tapettien asentaminen on helppoa, eikä se vaadi paljon aikaa tai erityisiä taitoja. Voit jopa tehdä sen itse, mikä säästää kustannuksia.
 3. Peittävä vaikutus: Tapetit peittävät seinien pinnat täysin ja voivat helposti peittää pienet virheet tai halkeamat. Ne voivat myös tehdä huoneesta visuaalisesti suuremman tai korkeamman.
 4. Kestävyys: Laadukkaat tapetit ovat kestäviä ja ne säilyttävät ulkonäkönsä pitkään. Ne ovat myös helppo pitää puhtaana, eivätkä haalistu helposti auringonvalossa.
 5. Ekologisuus: Monet tapetit ovat ympäristöystävällisiä ja valmistettu kestävästi tuotetusta materiaalista. Tämä tekee niistä paremman valinnan ympäristötietoisille kuluttajille.
 6. Kustannustehokkuus: Vaikka tapetit eivät ehkä olekaan aivan halvin seinäpäällyste, ne ovat kustannustehokas vaihtoehto pitkällä aikavälillä, koska ne ovat kestäviä ja niitä ei tarvitse vaihtaa usein.

 

Nämä ovat vain muutamia etuja, joita tapetit voivat tarjota sisustuksessa. Lopullinen päätös riippuu kuitenkin henkilökohtaisista mieltymyksistä, talousarviosta ja huoneen tarpeista.

Painokelpoinen tiedosto

 

Aineiston voi toimittaa meille sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona, mutta muutkin tiedostomuodot käyvät. Värit cmyk tai rgb. Muistathan leikkausvarat.

Töitämme