« Takaisin

Kiinteistökalvotukset

 

Kiinteistön ikkunakalvotus on tehokas tapa vähentää lämpösäteilyä sisälle.

 

Asennamme ikkunakalvot kaikin kiinteistö laseihin. Ikkuna kalvot hylkivät lämpöä ja pitävät lämpötilan vakaana. Kalvotyypillä voidaan parantaa ulkoista ilmettä, säädellä lämpösäteilyn määrää jonka ansiosta ilmastoinnin tarve vähenee ja samalla säästetään energiaa sekä lämmön karkaamista. Käytämme laadukkaita SolarScreen - auringonsuojakalvoja jotka valmistetaan Yhdysvalloissa.

Auringonsuojakalvon tärkein tehtävä on suojata auringon kuumuudelta, UV-säteilyltä sekä vähentää häikäisyä ja haalistumista. Ne estävät tehokasti sisustustekstiilien ja huonekalujen värien haalistumista ovat myös tyylikkäitä ja sisältäpäin lähes näkymättömiä lasissa. SolarScreen- aurinkosuojakalvot poistavat haitallisesta UV-säteilystä vähintään 98%.

Auringonsuojakalvot asennetaan ikkuna tyypistä riippuen ulkopintaan tai sisäpintaan, ne sopivat niin yritysten kuin kotitalouksienkin käyttöön. Avautuvissa ikkunoissa optimi asennuskohde on uloimman lasin sisäpinta, jossa auringonsuojakalvo antaa parhaimman mahdollisen suojan.

Kotitalouksien käyttökohteista  voidaan kalvotta kerrostalojen ikkunat tai lasitetut parvekkeet jotka ovat kesällä auringon paistaessa erittäin kuumia. Kun laseihin asennetaan neutraali auringonsuojakalvo saadaan lämpötilaa laskettua merkittävästi ja vältytään UV- aiheuttamilta haitoilta.  Asennuksen jälkeen auringonsuojakalvoa on lähes mahdoton havaita ja näkymä ei muutu juuri ollenkaan.

Peilipintaiset ja tummentavat kalvot ovat hyvä keino ehkäistä häikäisyä ja tekevät siten työskentelystä miellyttävämpää. Kalvoilla voidaan myös vaikuttaa kiinteistön ulkonäköön niin ulkoa kuin sisältä.

Ota yhteyttä jo tänään

Vaihtoehdot

Tuote
Peilaava aurinkosuojakalvo ulkopintaan asennettava: Platinum 80XC
Peilaava aurinkosuojakalvo ulkopintaan asennettava: Platinum 270XC
Peilaava aurinkosuojakalvo ulkopintaan asennettava: Platinum 250XC
Peilaava aurinkosuojakalvo sisäpintaan asennettava: Silver 70C
Peilaava aurinkosuojakalvo sisäpintaan asennettava: Silver 80C
Peilaava aurinkosuojakalvo sisäpintaan asennettava: Alu 70C
Peilaava aurinkosuojakalvo sisäpintaan asennettava: Alu 80C
Heijastava aurinkosuojakalvo: Bronze 80XC
Heijastava aurinkosuojakalvo: Bronze 80C
Läpinäkyvä suojakalvo: Safe 4XC
Läpinäkyvä suojakalvo: Safe 4C
Läpinäkyvä suojakalvo: Super Clear 7C
Erikois Aurinkosuojakalvo: Spectra 30C
Erikois Aurinkosuojakalvo: Spectra 33C
Erikois Aurinkosuojakalvo: Spectra 22XC